Segmen : Tambah Follower Blog Sampai 1000+

Salam. Harini aku join satu segmen.


klik banner/header untuk join.

Syarat - syaratnya (100% dari penganjur okayy)

# Ada blog & Blogger Malaysia SHJ
# Follow [ HERE ] & Tekan [ HERE ] *tunggu habis loading baru pangkah JUJUR
# Follow blog ni kalau sudi . Akan follow korang automatic [ cepat / lambat shj ]
# Buat entri ' SEGMEN : Tambah Follower Blog Sampai 1000+ '
# Copy header Izzah dan linkkan ke Segmen ni :)
# Ehemm , mesti ada follower bawah 1000 laa ye ? Hihii , yang lebih tuu dah tak boleh join , tapi kalau nak follow para peserta, dialu-alukan :)
# Tulis berapa follower korang sekarang dalam entri , macam Izzah
FOLLOWERS : 580
# Tag sekurangkurangnya 3 , ajak ramai ramai laa , lagi besh ! dan pastikan mereka tau
#] Tamat setelah 500 orang join jadi blogwalking semuaa dapat dah situ 500 followers kan ? :) *updated
# Hantarkan link entri kat kotak komen , tempat lain tak terima ! Sertakan sekali , id follower . 



Follower saya sekarang ialah 34 orang. :)

Tag :



26 comments:

  1. salam perkenalan :)
    selamat berpuasa..
    Ros singgah sini ari segmen yg sama..
    JOm ke blog Ros pula,
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama.. hehe dan dah follow..salam kenal..
    http://sayadanblog-sheyr.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  3. Done follow sini ^_^ dari segmen yg sama....
    singgah and follow sy ye ^_^ slm perkenalan....

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000_31.html

    ReplyDelete
  4. salam ;) hana dtg dr segmen yang sama ;) jemput dtg balik blog hana ;) korang follow hana, hana follow balik, tp hana akan follow yang betol2 folo hana je ;) hana ley check .
    jangan tipu ;) hehe.. salam kenal ;)

    ReplyDelete
  5. Salam ...Taqiee dr segmen yg sama..jom terjah kwn2 lain..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenal :) ain dri segmen yg sme..
    bw n flow here :) de ksmptan jom singgah cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  7. ayu singgah dan folo sini..jemputlah jadi kawan ayu juga ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, datang jalan2 dari segmen yg sama.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    kalau sudi joinlah segmen saya ni..

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. Salam .. dah follow kamu juga.. jemput follow kita blk ye..dari segmen sama =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  10. ieza folo sini, jemput folo ieza salam kenalan sesama blogger :D

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  11. salam... dari segmen same... done follow here #39, please hit mine back

    http://syaissabelle-silentmelody.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    Thanks~

    ReplyDelete
  12. salam kenal, saya dari segmen yg sama
    datang follow blog awak, t/kasih

    http://www.aynoranur.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  13. tumpang lalu...^_^
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam... dtg dr segmen sama... dah follow, singgah la blog TK pula ya...!

    http://tetikusmerah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yang sama :-

    http://unsecretostories.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    Jemput singah dan follow yea :)

    ReplyDelete
  16. Follower #43 ;) Jom terjah sini plak:
    http://lovep-qah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-100.html

    ReplyDelete
  17. salam, dari segmen yg sama, singgah & follow, do followed me back okay, thanks :)

    http://spiralloves.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  18. hye! singgah dari segmen yg sama... dah follow sini... jom singgah follow blog sy pulak... hihi.. slm kenal.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan :)
    Hai, Fiza singgah sini dari segmen yg sama.
    Jemput ke blog Fiza pula

    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    jom bace entri sy jom?

    http://sayadalahaku.blogspot.co.uk/2012/07/kisah-abang-hero.html

    ReplyDelete
  20. Salam kenal.
    dari segment yang sama da follow k.. :D
    jemput ke blog kiter eh
    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  21. dtg jejak sini tuk jadik follower baru :D

    jemput singgah ye :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    happy to be friend n hve a nice day !~

    ReplyDelete
  22. salam kenal ^_^ done follow sini
    jemput singgah ye

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  23. dr segmen yg same n follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  24. followers-52
    dari segmen yang sama
    Done follow sini :D
    jangan lupa follow say balik :D

    http://fatinhalid.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  25. salam ziarah dari segmen yang sama..

    sudah menjadi follower blog ini..kalau sudi jemput singgah blog waalid..^_^
    http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    Terjah Entry Terbaru Waalid SINI

    Ukhuwah Fillah!

    Jazakumullahu Khairan Jazak....~

    ReplyDelete